100% Placaj Fag. Posibilitati fara Limita.

Producem placaje de calitate de mai bine de 30 ani.

Cu cine lucram:

MULTIPLEX FAG GLOBAL

Descopera placajul de fag Global.

Pentru a obține un design modern, caracterizat atat prin robustețe, dar și prin căldură, placajul GLOBAL este utilizat în gama de arhitectură modernă ca element de construcție interioara. De exemplu, scările interioare ce folosesc placajul Cildro Plywood - oferă o atmosfera interioara placuta.
Un alt domeniu în care s-au dovedit produsele GLOBAL este producția de tâmplărie (uși și ferestre), caracterizată printr-o robustețe unică și modernă a designului. Placajele Cildro Plywood sunt utilizate de cele mai mari corporații auto în construcția de instalații industriale. Datorită proprietăților lor s-au dovedit extrem de fezabile și, datorită aspectului natural al lemnului, placajele Cildro Plywood au devenit „standardele” în construcția uzinelor industriale din industria auto.

MULTIPLEX FAG FILM FENOLIC

Fagotex. 100% Fag. Neted sau antiderapant.

Plăci speciale presate de fag pentru camioane și industria construcțiilor. Panourile FAGOTEX ® sunt fag laminat și sunt special concepute pentru camioane și camionete, dar și pentru industria construcțiilor. Panourile FAGOTEX ® sunt prevăzute cu un strat special de film fenolic, care crește gradul de rezistență la umiditate. De obicei, o placă frontală este prevăzută cu un strat de alunecare și înapoi la un strat de film fenolic neted.
La cerere, putem realiza ambele părți cu film fenolic derapat sau neted.

FAGOTEX ® au o rezistență dublă în comparație cu alte plăci, alte esențe de lemn (mesteacăn, plop etc.).

Dimensiuni standard

2500×1250 mm

2500×1500 mm

Grosimi

9mm-40mm*

*alte grosimi la cerere

Densitate

750kg/m3

Duritate

longitudinal 75 N/nm^2

transversal 68 N/nm^2

Nu facem doar placaj...

DISCOVER OUR TABLES

Dining Tables

Caracteristici

  • Dimensiuni: Blat: 1500x750x40mm
  • Inaltime: 720mm
  • Blat masa: 100% placaj fag
  • Picioare: Otel; Culoare: Negru

The table is finished with a beautiful transparent lacquer that not only protects the table, but showcases the beauty and warmth of the beech veneer.

Bistro Tables

Caracteristici

  • Dimensiuni: Blat: 800x750x40mm
  • Inaltime: 725mm
  • Blat masa: 100% placaj fag
  • Picioare: Otel; Culoare: Negru

Like our dining tables, the bistro tables are too finished with a transparent lacquer and are paired with a strong solid steel leg.

DISCOVER OUR DOORS.

The Wave Cut.

Usile noastre sunt produse din acelasi placaj de calitate din 100% fag facut de noi, fiind astfel foarte rezistente.
Acest design inovator permite tuturor să vadă adevărata frumusețe a lemnului prin evidențierea modelelor sale unice.

The Classic. Timeless.

Realizată dintr-o bucată solidă de placaj, această ușă oferă aceeași rezistență dar vine cu un design simplu, clasic, astfel încât se potrivește cu ușurință în orice casă.
La cerere, acest tip de produs poate avea fete de furnir estetic din diferite tipuri de lemn precum stejar, nuc, fag, cires etc.

DISCOVER OUR SINK.

Chiuveta din Placaj Fag

Acest produs este creat din
cele mai bune materiale ale noastre. Aplicând aceeași tehnologie pe care o aplicăm în producția de placaj, am reușit să obținem nu numai un produs de înaltă calitate, durabil, ci și unul frumos și unic. Curbarea și îndoirea ușoară a lemnului ne-au permis să prezentăm cu adevărat modelul uimitor al lemnului. De aceea, putem spune ca fiecare chiuveta este unica.