Placaje
Premium
Arunca o privire
100% fag. Arunca o privire Aplicabilitate in constructii. Arunca o privire

Placaj de calitate superioara facut pe comanda.

Cildro este o companie care este pe piață de mai bine de 20 de ani și este acum unul dintre cei mai mari producători din Europa de placaj 100% fag de înaltă calitate. Produsele noastre sunt fabricate cu grijă și precizie folosind numai fag de înaltă calitate pentru a crește rezistența și durabilitatea în timp. În principal, există două categorii principale de produse: uz industrial și mobilier și design. În funcție de scopul final al produsului, caracteristicile acestuia pot diferi, de aceea toate produsele noastre sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor exacte ale clienților noștri.

Produsele noastre specifice au o aplicabilitate ridicată în diverse domenii precum industria auto, industria construcțiilor, mobilierului, elementelor de design și multe altele. Deoarece produsul este fabricat din foi de lemn lipite împreună printr-un proces special, materialul rezultat este mult mai puternic decât MDF, OSB sau FIBREBOARD. Pentru a crește și mai mult rezistența și calitatea produselor noastre, folosim numai fag, datorită calităților sale incredibile.

Noi suntem Cildro

Compania noastră se concentrează pe client. De aceea, fiecare dintre produsele noastre este realizat în funcție de nevoile clienților noștri. Datorită procesului de producție complex și a utilizării celor mai bune materiale disponibile, produsele noastre sunt foarte durabile în timp chiar și în condiții dure. De aceea, majoritatea clienților folosesc produsele noastre în industrii precum auto, construcții și mobilier.

Cum lucram noi

Întreaga noastră afacere este centrată în jurul clienților noștri. Vrem să ne asigurăm că fiecare dintre clienții noștri primește un produs impecabil care să corespundă dorințelor și nevoilor lor.

Provide peace of mind

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri o valoare excelentă pentru banii lor, prin dezvoltarea unui produs impecabil, care va rezista în timp.

Materiale: Fag
100
Rezistenta in timp: Foarte mare
100
Calitate: Foarte inalta
100
0
+
PARTENERII NOSTRI
0
+
PRODUSE FINISATE
0
MEMBRII ECHIPEI NOASTRE

Noi exploram.
Noi inovam.

Produsele noastre sunt fabricate cu grijă numai din cele mai bune materii prime disponibile. Astfel, placajul rezultat este mult mai puternic și poate fi utilizat în mai multe scopuri. Folosim doar fag, care este cunoscut pentru rezistența sa și rezistența ridicată la abraziune.

Clientii nostri

  • Laminatele CILDRO pot fi găsite peste tot în lume (Europa, America, Asia) în sălile de construcții ale unor companii de renume mondial precum DaimlerKreysler, VolksWagen, Audi, Porsche, Jaguar, General Motors, Skoda, Seat etc.
    Centrele mari de expoziții folosesc, de asemenea, laminate CILDRO pentru a acoperi atât podelele și pereții, cât și tavanele. Aspectul optic deosebit de „primitor”, precum și rezistența la uzură fizică și trafic intens, fac ca laminatele CILDRO să fie implementate în multe astfel de centre expoziționale (Expo Leipzig, Expo München, Romexpo București, Expo Köln).

CASA

Fiind un produs foarte durabil și estetic, poate fi folosit ca înlocuitor pentru pereți și tavane.

CONSTRUCTII

Produsele noastre rezistă până la 40 de turnări de beton.

DESIGN INTERIOR

Produsele noastre pot fi utilizate pentru design interior și mobilier, deoarece sunt extrem de versatile.

AUTOMOBILE

Datorită rezistenței lor incredibile, produsele noastre sunt utilizate în industria auto ca platforme.

CONSULTARE

Consultanții noștri vor fi întotdeauna acolo pentru dvs., pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun produs care să vă satisfacă nevoile.

DESIGN

Design și specificații personalizate în funcție de nevoile și dorințele clientului.

Creeaza produsul
perfect pentru tine

Produsele noastre pot fi utilizate pentru diverse activități, cum ar fi turnarea betonului, fabricarea mobilierului, producția de automobile și multe altele. Obțineți produsul perfect pentru dvs., în 4 pași simpli.
null

1. Solicitati o oferta

null

2. Specificati-va nevoile

null

3. Noi vom face toata treaba

null

4. Noi vom trimite produsele

CILDRO. PLYWOOD