Usi Placaj Fag

100% Fag. Produs in fabrica noastra.

DESCOPERA ADEVARATA NATURA A LEMNULUI

The Wave Cut

Usile noastre sunt facute din acelasi placaj de calitatea superioara din 100% fag
pe care il producem in fabrica noastra, oferind astfel aceeasi resitenta in timp.

Acest design inovator permite tuturor să vadă adevărata frumusețe a lemnului prin evidențierea modelelor sale unice.

Sculpând direct în placa de placaj, am reușit să obținem un model care prezintă în mod clar straturile de furnir care au fost folosite pentru a produce placajul folosit.

Pentru că folosim o placa întreagă de placaj pentru fiecare ușă, acum aveți un produs ce va rezista ani de zile de acum inainte.

Aceasta usa din placaj poate fi realizata pe diferite marimi si nuante in functie de nevoile dumneavoastra.

NIMIC NU BATE UN DESIGN CLASIC

The Classic. Timeless

Realizată dintr-o bucată solidă de placaj, această ușă oferă aceeași rezistență dar vine cu un design simplu, clasic, astfel încât se potrivește cu ușurință în orice casă.

La cerere, acest tip de produs poate avea fete de furnir estetic din diferite tipuri de lemn precum stejar, nuc, fag, cires etc.

Niciun lemn nu este la fel. Deoarece toate produsele noastre sunt realizate 100% din lemn de fag, modelele pe care le obținem sunt diferite de fiecare dată, făcând astfel fiecare produs ce rezultă din procesul nostru să fie unul special.

Pentru ca reusim sa procesam intreaga placa de placaj, usa mentine aceeasi rezistenta structurala ca placajul brut. Nimic nu este compromis. Nu sunt luate scurtaturi. Pe lângă faptul că sunt incredibil de dure, aceste uși din placaj sunt foarte versatile.

De aceea, primești nu doar o piesă atemporală realizată cu măiestrie, ci și un produs foarte dur, ce va rezista ani de zile.