Masa Bucatarie & Bistro

100% Fag. Produs in fabrica noastra.

Masa lemn din placaj multistrat de fag

Masa bucatarie & bistro din 100% placaj multistrat din lemn de fag

Mesele noastre de bucatarie si bistro din lemn sunt fabricate din placaj 100% fag de înaltă calitate pe care îl producem în fabrica noastră. Ce inseamna asta? Înseamnă că fiecare blat din lemn este realizat din straturi individuale de furnir derulat, lipite împreună. Se obtine astfel, un produs incredibil de rezistent, care va rezista ani si ani de acum incolo. Toate mesele noastre sunt lacuite transparent pentru a menține și a prezenta adevărata frumusețe naturală a lemnului.

Standard, producem 2 tipuri de produse: mese de sufragerie/bucatarie si mese bistro.

Caracteristici

Masa bucatarie/sufragerie

  • Dimensiuni: Blat: 1500x750x40mm
  • Inaltime: 720mm
  • Blat masa: 100% placaj fag
  • Picioare: Otel; Culoare: Negru

Masa Bistro

  • Dimensiuni: Blat: 800x750x40mm
  • Inaltime: 725mm
  • Blat masa: 100% placaj fag
  • Picioare: Otel; Culoare: Negru

Masa Bucatarie & Bistro Descrierea Produsului

Am creat un produs care trece cu adevărat testul timpului și devine mai frumos cu cât îl folosiți mai mult. În esență, aveți, într-un singur produs, rezistența incredibilă a placajului 100% fag, combinată cu frumusețea furnirului de fag. Practic, indiferent de masa pe care o alegeți de la noi, veți obține aceeași calitate incredibilă.

Un alt punct cheie demn de menționat este designul minimalist și elegant atât al mesei de bucatarie din lemn, cât și al mesei de bistro. În primul rând, am finisat blatul mesei cu un frumos lac transparent pentru a proteja furnirul și, în același timp, pentru a evidenția frumusețea fagului. În al doilea rând, aveam nevoie de niște picioare puternice pentru a susține blatul mesei, așa că am ales unele din oțel solid pentru rezistență maximă. De asemenea, alegând culoarea neagră pentru picioare, am reușit să creăm acest contrast uimitor, scandinav, între căldura blatului de fag și aspectul rece, aproape industrial, oferit de picioarele din oțel negru.

În esență, am creat atât o masă de bucatarie, cât și o masă de bistro care nu sunt doar versatile prin silueta lor minimalistă, ci și incredibil de rezistente.